Sos barbecue

Sos barbecue

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cup ketchup
  • 1/4 cup apa
  • 2-3 linguri de otet
  • 1-2 linguri zahar (sau dupa gust)
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingurita de usturoi pudra
  • 1/4 lingurita cayenne sau ardei iute

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-o craticioara si se pun la foc mic.
Se tine cam 10 minute pe foc sau pana cand s-a evaporat toata apa si s-a format un sos.
Se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca si se pune intr-un borcan sau container.
Se pastreaza la frigider.
E si mai bun a doua zi.
se poate pastra si peste iarna daca se da la dunst.


Cu sosul barbecue se unge sau marineaza carnea pentru gratar.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...