Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt, faina, supa de pasare, gelatina, supa de oase si esenta de ciuperci.
Pentru sosul brun gelatinos intr-o cratita se pun la topit untul cu faina amestecand intr-una, pana se infierbanta bine, se stinge apoi cu supa de pasare sau de oase fara grasime, in care s-au dizolvat foile de gelatina inmuiate in prealabil in apa rece. Se amesteca cu telul si se lasa sa stea in fiert, apoi se adauga sare, se aromeaza cu esenta de ciuperci, iar la urma, se adauga supa de oase. Dupa ce a fiert bine, se strecoara printr-un tifon.
Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj