Sos de avocado si pasta de ardei iute

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avocado – 1 bucata
  • Ceapa mica – 1 bucata
  • Rosii kumato – 2 bucati
  • Usturoi – 4 catei
  • Ardei Jalapeno – 1 bucata
  • Pasta de ardei iute 1 lingurita
  • Patrunjel proaspat – 1/2 legatura
  • Suc de lime – 2 linguri
  • Apa – 120 ml
  • Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• Curatati si taiati avocado, apoi puneti-l in blenderul OZEN cu mixare in vid HB300RE;
• Curatati ceapa, taiati-o in 4 si adaugati-o peste avocado;
• Taiati rosiile in 4 si adaugati-le si pe acestea peste ingredientele din vasul blenderului;
• Adaugati restul ingredientelor, activati functia „Vacuum";
• Semnalul sonor indica faptul ca procesul de "Vacuum" s-a incheiat si ca puteti mixa ingredientele fin, in vid;
• Incepeti mixarea in vid si mariti treptat viteza de mixare;
• Atunci cand procesul de mixare este complet si preparatul este fin, deblocati supapa pentru vidare de pe aparat;
• Tehnologia de vidare intarzie oxidarea iar sosul poate fi pastrat mai mult timp;
• Cand doriti sa consumati preparatul deblocati supapa de vidare de pe capacul vasului si consumati cu placere.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...