Sos de capere

Se topeste untul pus intr-o craticioara. Se adauga faina, se amesteca si se rumeneste 3 minute, la foc potrivit. "Stingeti" cu supa de pui sau de zarz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 400ml supa de zarzavat sau de pui
  • 2 linguri capere mari
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Se topeste untul pus intr-o craticioara. Se adauga faina, se amesteca si se rumeneste 3 minute, la foc potrivit.

"Stingeti" cu supa de pui sau de zarzavat.

Lasati sa fiarba, amestecand continuu, pentru a nu se

forma cocoloase.

Adaugati zeama de lamaie si smantana si caperele intregi sau taiate, dupa plac.

Mai fierbeti 5 minute, apoi luati vasul de pe foc si lasati sosul la racit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii