Sos de ciocolata

Un sos care se foloseste pentru panettone. Al Cioccolato se obtine din ciocolata (90 - 100 g), smantana (300 g) si mascarpone (250 g). Se taie ciocola

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciocolata (90 - 100 g)
  • smantana (300 g) si mascarpone (250 g)

Mod de preparare

Un sos care se foloseste pentru panettone. Al Cioccolato se obtine din ciocolata (90 - 100 g), smantana (300 g) si mascarpone (250 g). Se taie ciocolata in bucati si se incalzeste pe baie de apa impreuna cu smantana si cu mascarpone pana cand se topeste si se omogenizeaza.
Se toarna peste feliile de panettone care apoi se decoreaza cu frisca si capsuni.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa