Sos de hrean cu iaurt

Se rade hreanul pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu o lingurita de sare si se lasa pana a 2-a zi cand se introduce in cuptorul incalzit, la fo

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O radacina de hrean
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri zahar
  • 400 gr. iaurt

Mod de preparare

Se rade hreanul pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu o lingurita de sare si se lasa pana a 2-a zi cand se introduce in cuptorul incalzit, la foc mic si se amesteca din cand in cand pana devine roz(roz este mai putin iute); rece, se amesteca cu iaurtul si zahar dupa gust.
Se serveste cu carne de porc fiarta, fripturi sau carnati prajit; se poate consuma si cu cartofi fierti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...