• Adaugati toate ingredientele in blenderul OZEN cu mixare in vid HB300SV;
• Pentru vidare activati functia "Vacuum";
• Semnalul sonor indica faptul ca procesul de "Vacuum" s-a incheiat si ca puteti mixa ingredientele fin, in vid;
• Incepeti mixarea in vid si mariti treptat viteza de mixare;
• Atunci cand procesul de mixare este complet si preparatul este fin, deblocati supapa pentru vidare de pe aparat;
• Tehnologia de vidare intarzie oxidarea iar sosul poate fi pastrat mai mult timp;
• Cand doriti sa consumati preparatul deblocati supapa de vidare de pe capacul vasului si consumati cu placere.
Pofta Buna!
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti