Sos de mustar

Se subtiaza mustarul cu putin otet sau zeama de lamaie. Se freaca cu uleiul, turnat picatura cu picatura. Se condimenteaza cu sare.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de mustar
  • 100 g ulei
  • sare
  • putin otet sau zeama de lamaie

Mod de preparare

Se subtiaza mustarul cu putin otet sau zeama de lamaie.

Se freaca cu uleiul, turnat picatura cu picatura.

Se condimenteaza cu sare.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciolan afumat cu fasole

Mancare de dovlecei

Dovlecei orientali

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...