Sos de mustar cu tarhon

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul si se freaca, turnind uleiul picatura cu picatura. Se potriveste sosul de sare si otet. La

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de mustar
  • 1 lingurita de zahar
  • 100 g ulei
  • 1/2 lingurita de otet
  • 2 lingurite de tarhon
  • sare

Mod de preparare

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul si se freaca, turnind uleiul picatura cu picatura.

Se potriveste sosul de sare si otet.

La urma se adauga foile de tarhon tocat.

Acest sos este foarte gustos.
Se poate servi la rasol.

Va recomandam si alte mancaruri:

Ciorba de vacuta

Piept de pui aromat cu sote de dovlecei

Salata de fasole verde cu usturoi

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa