Sos de mustar cu tarhon

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul si se freaca, turnind uleiul picatura cu picatura. Se potriveste sosul de sare si otet. La

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de mustar
  • 1 lingurita de zahar
  • 100 g ulei
  • 1/2 lingurita de otet
  • 2 lingurite de tarhon
  • sare

Mod de preparare

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul si se freaca, turnind uleiul picatura cu picatura.

Se potriveste sosul de sare si otet.

La urma se adauga foile de tarhon tocat.

Acest sos este foarte gustos.
Se poate servi la rasol.

Va recomandam si alte mancaruri:

Ciorba de vacuta

Piept de pui aromat cu sote de dovlecei

Salata de fasole verde cu usturoi

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...