Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine amestecate
Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine amestecate.
Apoi incepem sa punem uleiul picatura cu picatura. Se freaca mereu, punand din cand in cand si putina lamaie. Cand maioneza incepe sa se ingroasa, se poate pune si cate o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult.
Se adauga sardelele curatate, spalate si tocate, patrunjelul, caperele, toate taiate fin.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Vinete la cuptor
Varza la cuptor
Tocanita de pipote cu inimi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa