Se pun galbenusurile intr-un castron, cu otetul, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sant bine amestecat
Se pun galbenusurile intr-un castron, cu otetul, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sant bine amestecate. Apoi incepem sa punem uleiul picatura cu picatura.
Se freaca mereu, punand din cand in cand si putina lamaie. Cand maioneza incepe sa se ingroasa, se poate pune si cite o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult.
Daca este nevoie, se poate adauga ceva mai mult ulei, ca sa fie foarte legat.
Cand este gata se adauga 2 lingurite de tarhon precum si un castravete in otet, tocat marunt.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Iahnie de fasole cu afumatura
Dovlecei umpluti cu carne
Salata de dovlecei
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti