Sos pentru carne la gratar

Tocam marunt patrunjelul, apoi adaugatm in blender celelalte ingrediente si le maruntim. Trebuie sa obtineti o pasta cat mai fina. Aceasta pasta este

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura oregano verde
  • 1 lingura piper negru macinat
  • 1 lingurita sare
  • 4 leg. patrunjel verde
  • 2 capatani de usturoi
  • 150ml ulei de masline
  • 50ml otet de vin rosu
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 cepe rosii

Mod de preparare

Tocam marunt patrunjelul, apoi adaugatm in blender celelalte ingrediente si le maruntim. Trebuie sa obtineti o pasta cat mai fina. Aceasta pasta este potrivita pentru a marina carnea inainte de prajire, dar se foloseste mai ales ca garnitura la carnea prajita pe gratar.


Alaturi de orice fel de carne prajita la gratar

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa