Se prepara maioneza din trei oua si o jumatate de pahar ulei, adaugand cate putin ulei. Se amesteca apoi cu iaurtul, mustarul si smantana.
Se prepara maioneza din trei oua si o jumatate de pahar ulei, adaugand cate putin ulei. Se amesteca apoi cu iaurtul, mustarul si smantana.
Se serveste la conopida, cartofi, telina.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor
Ciuperci umplute
Ciorba de fasole este de departe preferata mea din categoria ciorbelor de post. Este simpla si foarte gustoasa si perfecta...
Ciorba de fasole boabe, de postIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa