Sos peri peri

Se amesteca ingredientele dupa ce ati maruntit bine ardeii si depozitati-le intr-o sticla sau borcan de culoare inchisa. Se pastreaza la intuneric 2 l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana ulei de masline
  • 1 cana whiskey
  • 1 cana ardei iuti uscati si sfaramati
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele dupa ce ati maruntit bine ardeii si depozitati-le intr-o sticla sau borcan de culoare inchisa.

Se pastreaza la intuneric 2 luni, apoi puteti se poate folosi alaturi de carnuri grase.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...