Sos peri peri

Se amesteca ingredientele dupa ce ati maruntit bine ardeii si depozitati-le intr-o sticla sau borcan de culoare inchisa. Se pastreaza la intuneric 2 l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana ulei de masline
  • 1 cana whiskey
  • 1 cana ardei iuti uscati si sfaramati
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele dupa ce ati maruntit bine ardeii si depozitati-le intr-o sticla sau borcan de culoare inchisa.

Se pastreaza la intuneric 2 luni, apoi puteti se poate folosi alaturi de carnuri grase.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...