Sos tartar

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita mustar
  • 200 g ulei
  • 1/2 lingurita otet sau zeama de lamaie
  • sare
  • un castravete mic in otet
  • 1 lingura arpagic tocat
  • citeva frunze de patrunjel
  • cateva capere

Mod de preparare

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine amestecate.

Apoi incepem sa punem uleiul picatura cu picatura. Se freaca mereu, punand din cand in cand si putina lamaie. Cand maioneza incepe sa se ingroasa, se poate pune si cate o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult.

Se adauga arpagicul, castravetele in otet si verdeata, taiate toate foarte fin.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Musaca de ciuperci

Ghiveci cu afumatura

Aripioare de pui la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca