Ciorba de vacuta cu ardei copti

Carnea se curata, se spala si se pune la fiert, pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate, se dezoseaza, iar zeama se strecoara si se pune di

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc. rasol de vita + 200 gr pulpa de vitel
  • 3-4 ardei copti
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 2-3 cartofi
  • 1 leg patrunjel
  • 500 ml de bors
  • 3-4 rosii in suc propriu
  • sare

Mod de preparare

Carnea se curata, se spala si se pune la fiert, pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate, se dezoseaza, iar zeama se strecoara si se pune din nou la fiert. Se adauga legumele taiate cubulete, mai putin ardeii copti. Se lasa la fiert la foc mediu, cca 25 de min.

Se adauga carnea si ardeii copti, curatati si taiati cubulete, rosiile taiate si se mai lasa la fiert cca 15 min. Se adauga borsul (fiert in prealabil), se potriveste de sare si se pune verdeata.


Se serveste cu smantana si ardei iute.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca