Andivele, delicioasele delicatese

(0)
admin postat de


Cultivate in Anglia de aproximativ 300 de ani, andivele sunt adevarate

delicatese culinare. Crete sau cu frunze ondulate, andivele contin grasimi,

proteine, zaharuri si saruri minerale si sunt recomandate a fi consumate de

catre oricine. Se consuma in salate si au un gust delicios, usor amarui, iar

planta-mama este cicoarea de vara sau de Bruxelles.

100 grame andive

contin:

17 calorii, proteine, lipide , carbohidrati, fibre, calciu, fier,

magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc si vitamina C

Ele ajuta la

reducerea senzatiei de balonare, fiind indicate la inceputul mesei, si au un rol

important in ‘curatirea’ sistemului digestiv.
Alte articole cu:
andive
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite