Graul, sanatate bob cu bob

(0)
admin postat de




Graul este, fara

indoiala, una din cele mai importante cereale. Micutul bob de grau contine o

serie de substante benefice pentru sanatate iar acesta poate fi consumat crud,

incoltit, sau preparat sub forma de faina si in produse de panificatie.





Contine: saruri minerale, elemente catalitice, calciu, magneziu, sodiu,

potasiu, clor, sulf, siliciu, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod, arsenic, grasime

fosforata, amidon, vitaminele A, B, E, K, D, PP, fermenti, diastaze. Graul este

baza alimentatiei datorita fainii obtinute.





. Graul incoltit este administrat in stari de demineralizare, anemie, astenie,

crestere, rahitism, tuberculoza, sarcina, alaptare.





Desi este extrem de benefic pentru organism, exista totusi o serie de persoane

care nu ar trebui sa inceapa o cura pe baza de grau fara sa intrebe un medic:

persoanele cu exces de hormoni estrogeni (barbatii cu pilozitate redusa,

femeile cu ciclu abundent).
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite