Aluat foietaj perfect

(0)
admin postat de
Aluatul foietaj va reusi perfect daca:


- untul folosit este de buna calitate (sa nu contina apa, sa nu fie nici prea rece, dar nici inmuiat);


- nu uitati sa impachetati aluatul de 6 ori;


- lasati aluatul sa se odihneasca 30 de minute intre fiecare repriza de prelucrare pe tabla de prajituri.
Alte articole cu:
aluat foietaj

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.