Aluatul sfaramicios: Reguli de aur

(0)
admin postat de


- Ingredientele folosite trebuie sa aiba aceeasi temperatura


- Se foloseste unt proaspat, de calitate buna


- Oul intreg se va inlocui cu 2 galbenusuri


- Aluatul se lasa la odihna timp de o ora, daca se foloseste la tarte, sau se foloseste imediat dupa ce a fost framantat, pentru prajituri uscate


- Aluatul se lucreaza repede, pentru a impiedica untul sa se topeasca


- Mainile se racesc inainte de a-l prepara


- Tabla de prajituri trebuie tinuta afara, la aer rece, inainte de a o folosi


- Daca atunci cand este intins aluatul se rupe, nu se mai pune faina, fiindca nu se va intampla nimic


- Formele in care se pune aluatul nu se ung niciodata cu unt.
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite