Aluatul sfaramicios: Reguli de aur

(0)
admin postat de


- Ingredientele folosite trebuie sa aiba aceeasi temperatura


- Se foloseste unt proaspat, de calitate buna


- Oul intreg se va inlocui cu 2 galbenusuri


- Aluatul se lasa la odihna timp de o ora, daca se foloseste la tarte, sau se foloseste imediat dupa ce a fost framantat, pentru prajituri uscate


- Aluatul se lucreaza repede, pentru a impiedica untul sa se topeasca


- Mainile se racesc inainte de a-l prepara


- Tabla de prajituri trebuie tinuta afara, la aer rece, inainte de a o folosi


- Daca atunci cand este intins aluatul se rupe, nu se mai pune faina, fiindca nu se va intampla nimic


- Formele in care se pune aluatul nu se ung niciodata cu unt.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.