Carne

VIDEOReteta Burger cu fasii de pulpa de porc

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 5h 
admin postat de
Postat pe: 15-11-2016
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

6 portii

   pulpa de porc – 1 kg
   sos Barbecue – 6 linguri
   suc de rosii – 400 ml
   apa – 300 ml
   sare
   piper
   salata de cruditati (Varza – 1/4 buc
   Morcov – 2 buc
   Telina 1/4 buc
   Pastarnac – 1 buc
   Maioneza 4 linguri
   Iaurt gras – 1 lingura si 1/2
   Stafide – 2 linguri)
   castraveti murati – 3 buc
   branza cheddar – 6 buc
   chifle cu ceapa si susan – 6 buc
   extra sos Barbecue pentru fiecare burger in parte

mod de preparare

• amestecati sosul barbecue cu rosiile, apa, sarea si piperul
• puneti pulpa de porc in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital, setati modul de gatire High si timpul de 5 ore
• odata gatit, zdrobiti pulpa cu o furculita
• ungeti chiflele cu sos barbecue, puneti carnea de porc si adaugati deasupra salata de cruditati, felii subtiri de castraveti murati si o felie de branza Cheddar.

Pofta buna!

Incearca si Ardei umpluti de post, by Jamila Cuisine
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger cu fasii de pulpa de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.