Se coc vinetele, se curata, se lasa sa se scurga, se toaca bine. Se face o maioneza dintr-un galbenus, se acreste cu otet si...
Salata de vinete cu maslineSe freaca untul spuma, iar apoi se pregatesc culorile: rosu - zeama de sfecla sau boia de ardei dulce; galben-zeama de morcov...
Sandvisuri cu unt coloratBucatile de este fript sau rasol se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra un sos pregatit astfel: 1 galbenus de ou...
Salata de peste cu sos de mustarOuale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pina la galbenus. Se scoate incet...
Oua surpriza cu sos picantSe prepara o coca frageda din untul frecat cu zahar, amestecat cu galbenus si faina. Se coace, se lasa sa se raceasca putin,...
Tarta de piersiciSe coc vinetele. Cind sint coapte, moi in interior, se toaca si se lasa sa se raceasca. Se face o maioneza din galbenus,...
Salata de vinete a la AndresTelina se spala bine, se curata de partea lemnoasa si se da prin razatoarea cu gauri mari. Dintr-un galbenus fiert tare si un...
Salata de telina si castravetiDin galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei se pregateste maioneza. Se coc vinetele pe jar viu sau pe flacara, se curata si...
Salata de vinete cu usturoiSe pregateste din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat se coc vinetele, se curata si se toaca. Se...
Salata de vinete cu maioneza