briose


Cosulete de foi cu struguri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ungem o tava pentru briose cu 6 locuri de cate 2 dl fiecare. Intindem foile una cate una si le ungem cu putin unt

detalii rețetă—

Briose cu stafide

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Incalzim cuptorul la 225-250 de grade C si ungem cu ulei formele de briose. Amestecam faina, zaharul, praful de

detalii rețetă—

Briose cu lichior de oua

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul

detalii rețetă—

Briose cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea

detalii rețetă—

Prajitura Briose

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Drojdia se dizolva in lapte, se adauga putina faina si putin zahar si se lasa sa dospeasca la cald. Dupa ce maiaua

detalii rețetă—

Briose Muffins

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca faina, zaharul si praful de copt. Se adauga uleiul, laptele, ouale si se framanta. Se integreaza apoi

detalii rețetă—

Chiftelute pe pat de aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme

detalii rețetă—