Se curata morcovii, ceapa, cartofii si dovlecei, se spala bine cu jet de apa rece, apoi se taie cubulete sau marunt, in functie de preferinte. Toate l
Se curata morcovii, ceapa, cartofii si dovlecei, se spala bine cu jet de apa rece, apoi se taie cubulete sau marunt, in functie de preferinte. Toate legumele se pun sa fiarba in apa cu sare si putin piper, dupa gust. Dupa ce au fiert toate legumele, se lasa la foc mic sa ma clocoteasca de cateva ori si spre sfarsit se adauga sucul de rosii. Separat se pun sa fiarba pastele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce au fiert si s-au scurs, se pun in ciorba. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Ciorba se mai lasa sa clocoteasca de cateva ori si la sfarsit se pune patrunjelul.
Ciorba de legume se serveste calda, cu crutoane de paine prajita sau cu diverse sortimente de paine.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Ciorba de fasole cu afumatura
Ciorba de burta
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii