Se aleg dovlecei foarte mici, daca se conserva intregi (aceeasi reteta este valabila si pentru dovlecei mari). Dovleceii se curata, se spala, se taie,
Se aleg dovlecei foarte mici, daca se conserva intregi (aceeasi reteta este valabila si pentru dovlecei mari). Dovleceii se curata, se spala, se taie, se oparesc, se scurg si apoi se aseaza in borcane; se acopera cu apa calda care a fost intii bine fiarta si in care s-a pus sare (5-10 g la 1 l de apa). Se inchid borcanele si se sterilizeza. Borcanele de 1/2l - 60 min, borcanele de 1l - 90 minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii