Prajitura glazurata

Aluatul: Se freaca zaharul cu untul, apoi se adauga restul de ingrediente. Se pune la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Glazura: Se pun toa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 2 linguri de miere
  • 100 g lapte
  • 1 varf lingurita bicarbonat
  • coaja rasa de lamaie
  • vanilie
  • Glazura: 250 g zahar
  • 250 g unt
  • 50 g cacao
  • 6 linguri cu lapte

Mod de preparare

Aluatul: Se freaca zaharul cu untul, apoi se adauga restul de ingrediente. Se pune la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina.


Glazura: Se pun toate ingredientele la fiert la foc mic pana are aspectul unei smantani groase.


Cand s-a copt,prajitura se taie bucati, se da prin glazura si printr-un amestecat facut din nuca prajita si macinata si zahar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci