Se taie salata marunt, ridichile rondele. Se taie branza bucati patrate. Asezonam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline si cu un pic de otet ba
Se taie salata marunt, ridichile rondele. Se taie branza bucati patrate. Asezonam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline si cu un pic de otet balsamic. Daca doriti ceva mai exotic puteti adauga bucati de caracatita trasa in tigaie cu unt si usturoi.
Daca nu sunteti fan al unor astfel de ingrediente puteti sa consumati salata ca atare sau cu fasii de piept de pui la gratar
Se serveste cu crutoane.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii