Sos de menta

Se amesteca toate ingredientele pana devine omogen. Apoi puneti vasul la bain-marie, la foc potrivit si fierbeti sosul timp de 5 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g frunze verzi de menta
  • 1 lingurita frunze de patrunjel verde
  • 150g coniac
  • 150ml smantana
  • 50 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana devine omogen. Apoi puneti vasul la bain-marie, la foc potrivit si fierbeti sosul timp de 5 minute.
Se serveste sosul cald sau rece la friptura de miel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci