Vegeta de casa este foarte buna la orice fel de mancare. In plus fata de vegeta pe care o cumparati din magazin sunteti sigur ca e ceva natural.
Vegeta de casa este foarte buna la orice fel de mancare. In plus fata de vegeta pe care o cumparati din magazin sunteti sigur ca e ceva natural.
Se taie toate legumele spalate si uscate in fasii subtiri. Am folosit un curatator de legume pentru feliat morcovii si dovleceii si am folosit si coaja, am lasat si tulpinile la patrunjel si leustean.
Se tin la soare cateva zile pana s-au uscat bine. Uneori se usuca intr-o zi,uneori mai dureaza. Am folosit o tava mai veche din metal. Daca noptile sunt prea racoroase se aduce inauntru.
Dupa ce s-au uscat se dau prin robot si se maruntesc.
Se pot usca si in cuptor, la foc foarte mic si cu usa intredeschisa.Dureaza cateva ore.
Vegeta de casa se foloseste in supe si ciorbe, pilafuri si pentru a condimenta mancarea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii