Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb

Tartele sunt unul dintre cele mai apreciate retete de deserturi. Sunt foarte usor de facut si pot fi adaptate in functie de preferintele fiecaruia dintre noi: umplute cu fructe, crocante, cu branza si fructe, combinatiile sunt la discretie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb

Ingrediente

  • Pentru 12 portii:
  • 2 batoane de ciocolata cu umplutura caramel Mars -200 g.
  • 4 linguri smantana dulce (frisca lichida)
  • 100 g. fulgi de porumb
  • 75 g. visine din dulceata (scurse de sirop)

Mod de preparare

Taiati batoanele bucati si puneti-le intr-un vas la bain-marie pana se topesc complet. Adaugati smantana dulce si amestecati pentru omogenizare.

Adaugati fulgii de porumb si visinele (pe care eu le-am inlocuit cu mure din dulceata). Amestecati si turnati apoi compozitia in forme rotunde, de muffins.

Se tin la frigider pana cand tartele se racesc complet si se intaresc.

Reteta Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro


Tartele crocante cu batoane Mars merg perfect servite alaturi de o cana cu lapte caldut.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc