Aperitiv cu branza si ardei

Pentru a prepara aceasta reteta de aperitiv cu branza si ardei, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza, ardei, oua, unt, faina, maline, albusuri fierte, praf de copt.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 lingurite delikat
  • 250 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g masline
  • ½ praf de copt
  • 3 ardei (de 3 culori diferite)
  • 200 g branza tare de oaie sau de vaca
  • 4 albusuri fierte

Mod de preparare

Se ia o forma de chec sau una patrata, se unge cu unt si se tapeteaza cu faina sau se foloseste hartie de copt. Separi ouale, iar untul il freci cu 2 lingurite delikat. Se adauga cate un galbenus, se amesteca bine, se cerne faina si se pregateste praful de copt.

Peste crema de unt se adauga faina si albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se pun ardeii taiati bucati potrivite cu branza taiata cubulete, cu maslinele si albusurile taiate felii. Compozitia se toarna in tava si se lasa la cuptor 60 de minute.


Se serveste rece, taiata felii.Aperitivul se serveste cu salata.

Alte retete recomandate:

Biscuiti aperitiv

Aperitiv cu ficat de pui

Aperitiv cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci