Aperitive cu branza

Reteta Ardei umpluti cu branza

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 
Anca Roman postat de
Postat pe: 10-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ardei umpluti si inveliti in aluat de pizza(reteta video)"
 
Un aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest preparat.

ingrediente

6 portii

   6 ardei capia
   2 oua
   3 linguri faina
   150 g branza burduf
   250 g ricotta
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam. Ii coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie.

Ii punem la racit intr-un strecurator si presaram sare peste ei.

Ii acoperim cu un prosop umed. In acest fel ii vom putea curata mai usor.

Pana se racesc ardei facem umplutura: amestecam ricotta cu branza de burduf pana cand se omogenizeaza bine.

Gustati si mai adaugati sare daca mai trebuie. Ardeii ii curatam de coaja si de seminte si ii desfacem ca si pe o carte.

Vom avea din fiecare ardei cate o felie. Punem cate o lingura de branza pe fiecare si refacem ardeiul unind partile laterale.

Pregatim un vas cu faina si batem ouale cu o furculita. Intr-o tigaie mare punem ulei la incins.

Dam fiecare ardei prin faina si ou de doua ori (faina –ou-faina-ou) si prajim in ulei incins. Sunt buni atat calzi cat si reci.

Incearca si Briose italiene condimentate
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite