Branza de oaie marinata pe gril

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 250 gr zuchini
  • 2 catei usturoi
  • 5 linguri ulei (cel mai bun este uleiul de masline)
  • 800 g branza de oaie
  • 1 lingurita cimbru
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.

Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.

Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.

Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.

Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.

Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Zacusca cu vinete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci