Aperitive cu branza

Reteta Branza de oaie marinata pe gril

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.
Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p

ingrediente

   4 rosii
   250 gr zuchini
   2 catei usturoi
   5 linguri ulei (cel mai bun este uleiul de masline)
   800 g branza de oaie
   1 lingurita cimbru
   piper macinat

mod de preparare

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.


Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.


Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.


Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.


Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.


Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate





Dovlecei umpluti


Zacusca cu vinete
Incearca si Chiftelute (piftelute) din orez cu mozzarella
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de oaie marinata pe gril" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.