Aperitive cu branza

Reteta Brinza de capra, gratinata, cu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
liliana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mi

ingrediente

   Felii de brinza de capra
   putin ulei de masline
   sare
   piper
   Pentru dulceatza de zmeura
   o ceapa mica (tocata marunt)
   200 g zmeura (proaspata sau congelata)
   2 linguri de ulei de masline
   2 linguri de zahar
   3 linguri otet de zmeura
   sare
   piper

mod de preparare

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mic, cam 10 minute. Se potriveste de sare si piper si se lasa sa se raceasca.





Feliile de brinza se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, sub grill, pina se rumenesc.


Se servesc cu dulceatza de zmeura.





**** Zmeura o puteti inlocui cu capsuni.





Reteta propusa de Austriaca
Incearca si Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Brinza de capra, gratinata, cu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.