Chifle gratinate cu cascaval

Se taie chifelele in doua, se ung apoi cu unt si se presara deasupa cascaval ras. Se introduc apoi chiflele in cuptorul incins si se lasa 4-5 minute,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle
  • 60 gr unt
  • 160 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se taie chifelele in doua, se ung apoi cu unt si se presara deasupa cascaval ras. Se introduc apoi chiflele in cuptorul incins si se lasa 4-5 minute, pana se topeste cascavalul.


Se servesc imediat. Alte aperitive: Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci