Cuiburi de castraveti

Se curata castravetii si se taie in bucati lungi de 3-4 cm. Li se inlatura miezul pastrand partea de jos. Separate, se toaca marunt ceapa, apoi se am

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 castraveti
  • 200 gr branza de vaci
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 5-6 ridichi
  • sare
  • piper
  • marar tocat

Mod de preparare

Se curata castravetii si se taie in bucati lungi de 3-4 cm. Li se inlatura miezul pastrand partea de jos. Separate, se toaca marunt ceapa, apoi se amesteca impreuna cu branza, mararul, sarea si piperul.


Se umplu castravetii cu acest

amestec si se decoreaza cu felii subtiri de ridichi si cu frunze de ceapa verde. Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor Placinta de dovleac Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci