Se amesteca branza cu 1 lingura zahar, oul si cele 3 linguri de gris pana arata ca o crema. Cu lingura uda se aduna compozitia gramada si se lasa 30 d
Se amesteca branza cu 1 lingura zahar, oul si cele 3 linguri de gris
pana arata ca o crema. Cu lingura uda se aduna compozitia gramada si se lasa 30 de minute sa se odihneasca.
Se pune apa la clocotit. Cind apa clocoteste se da focul mai mic si se formeaza gombotii apoi se adauga in apa.
Nu au voie sa fiarba, numai sa stea in apa fierbinte de tot sa se umfle.
Se ia din compozitie cu lingura uda si se lasa incet in apa pana se umfla bine.
In timpul asta se amesteca 1 lingura de zahar cu 3 linguri de mac.
Se scot gombotii la scurs intr-o sita si se trec prin macul amestecat cu zahar.
Se pot trece si prin pesmet prajit cu zahar, nuca macinata sau migdale.
Reteta Gomboti cu branza a fost propusa de Carmiris
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii