Grisinele cu jambon si cascaval Delaco Sofia sunt o gustare aromata ce o poti servi ca aperitiv la masa de Craciun. Sunt usor de preparat, delicioase si cu siguranta ceva nou fata de meniul traditional.
Grisinele cu jambon si cascaval Delaco Sofia sunt o gustare aromata ce o poti servi ca aperitiv la masa de Craciun. Sunt usor de preparat, delicioase si cu siguranta ceva nou fata de meniul traditional.
Trebuie doar sa tai foarte subtire (poti folosi instrumentul de decojit) o fasie de jambon, o felie de cascaval Sofia si o felie de castravete.
Asezi fasiile unu peste cealalta, insa nu margine la margine, ci lasa o distanta de aproximativ 3-4 mm intre ele. Apoi rulezi cele trei felii pe capatul unei grisine. Ungi ruloul cu putin ulei de masline si-l presari cu putine seminte de susan.
Daca nu esti mare fan jambon, il poti inlocui cu filé de somon afumat.
Pofta buna!
Poti sa servesti aceasta delicioasa gustare cu mustar, maioneza sau ketchup.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii