Aperitive cu branza

Reteta Malai cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Malaiul cernut se pune la oparit in laptele fierbinte, adaugandu-se putina sare si zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lap

ingrediente

   500 gr malai
   200 gr faina de grau
   1 l lapte
   100 gr unt
   20-30 gr drojdie
   100 gr smantana
   100 gr zahar
   sare
   2-3 oua
   coaja de lamaie rasa
   300-400 gr branza de vaci

mod de preparare




Malaiul cernut se pune la oparit in laptele fierbinte, adaugandu-se putina sare si zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lapte cald, faina, ouale, untul topit si coaja rasa de lamaie. Se amesteca totul si se lasa la dospit intr-un loc cald, pentru 2-3 ore. Se adauga apoi in compozitie branza proaspata si se toarna totul intr-o tava unsa cu unt. Se introduce tava in cuptorul cald si se lasa la rumenit.
Se serveste cu smantana sau cu iaurt.





Alte retete culinare:





Chiftele Cornulete cu rahat Prajitura televizor
Incearca si Banita (strudel cu branza)
Daca ti-a placut reteta noastra "Malai cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.