Aperitive cu branza

Reteta Merdenele cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face o coca potrivita buna de intins subtire si se imparte in 3-4 bilutze egale. Se intinde cat se poate de subtire o biluta si se unge cu margarin

ingrediente

Aluat:
   faina 400 gr
   o lingurita sare
   o lingurita drojdie uscata
   apa rece
   margarina si ulei
Umplutura:
   gris fiert cu putina sare si apoi amestecat cu branza rasa

mod de preparare

Se face o coca potrivita buna de intins subtire si se imparte in 3-4 bilutze egale. Se intinde cat se poate de subtire o biluta si se unge cu margarina topita.


Se impacheteaza, avand grija sa se unga cu margarina de fiecare data. Se continua tot asa cu restul bilutelor. Se baga la frigider aluatul impaturit pentru o ora (cu cat sta la rece mai mult cu atat mai abine). Se scot de la frigider, se intind pe masa unsa cu ulei (atentie!! nu se mai lucreaza cu faina de acum), si apoi se umplu cu compozitia de branza. Se impacheteaza. Se pun in tava unsa cu ulei. Se coc la 220 grade in cuptorul incins bine in prealabil.
Se servesc la desert ori ca gustare.


Alte retete recomandate:
Incearca si Bulz
Daca ti-a placut reteta noastra "Merdenele cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.