Rulada cu spanac, branza si ciuperci

Rulada cu spanac, branza si ciuperci este un delicios aperitiv cu branza. Pentru aceasta reteta de rulada cu spanac va trebuie 200 g spanac congelat.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu spanac, branza si ciuperci

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 galbenusuri de ou
  • 150 ml smantana
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 5 linguri faina
  • 200 g spanac congelat
  • 4 albusuri
  • Pentru umplutura:
  • 100 g feta – rasa
  • 125 g crema de branza Philadelphia
  • 150 g telemea sarata – rasa
  • 50 g mozzarella – rasa
  • 200 g ciuperci din conserva -tocate putin
  • 100 g sunca taiata cubulete
  • 1/2 ceapa

Mod de preparare

Rulada cu spanac, branza si ciuperci este un delicios aperitiv cu branza. Pentru aceasta reteta de rulada cu spanac va trebuie 200 g spanac congelat.Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata cu praful de copt si sare.

La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20-25 minute.
In acest timp calim ceapa tocata marunt si ciupercile intr-o lingura de ulei. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Amestecam feta cu crema de branza si telemea, apoi adaugam sunca. Amestecam pana se omegenizeaza.La final adaugam ciupercile racite, apoi amestecam.
Scoatem blatul, il rasturnam pe un prosop umezit usor, presaram mozzarella rasa, apoi amestecul de branzeturi cu ciuperci. Rulam usor. Rulada cu spanac, branza si ciuperci o punem intr-o folie de staniol dupa ce se raceste, apoi o lasam sa stea la frigider pentru minim o ora.


Rulada cu spanac, branza si ciuperci o servim rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sos de mere cu smantana
2
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
3
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
4
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot
Bucataras.RO

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise