Turta cu branza si chimen

Turta cu branza si chimen este un aperitiv cu branza foarte gustos.Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, branza, chimen, oua, ulei si zahar.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Turta cu branza si chimen

Ingrediente

  • 1 cubulet drojdie
  • un varf cutit de sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 250 ml apa calduta
  • 1 ou
  • faina
  • branza sarata
  • chimen.

Mod de preparare

Turta cu branza si chimen este un aperitiv cu branza foarte gustos. Pentru aceasta reteta de aperitiv faceti mai intai aluatul amestecand ingredientele intr-un bol. Adaugati apoi faina in asa fel incat sa obtineti un aluat moale. Din acest aluat moale trebuie sa obtineti 3 blaturi

Se lasa un pic la dospit, dupa care, cu mainile unse cu ulei, intindeti aluatul in tava, atfel incat sa va iasa cat mai subtire posibil. Presarati cu branza sarata, razuita mare, pliati in doua si dati din nou forma dupa tava. Puneti deasupra seminte de chimen umede.

Turta cu branza si chimen trebuie sa aiba grosimea aproximativa de jumatate de centimetru.

Lasati la cuptor pana se rumeneste.


Turta cu branza si chimen este foarte buna ca aperitiv sau gustare. Puteti servi cu sos de iaurt sau usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci