Pentru aperitiv buzoian se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Ce pasta obtinuta se umplu jumatati de rosii scobite la mijloc.
Pentru aperitiv buzoian se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Ce pasta obtinuta se umplu jumatati de rosii scobite la mijloc. Se fierb inima, rinichii si plamanii. Se taie cuburi. Se adauga condimentele. Se pune ficatul de porc crud, dat prin masina de tocat, impreuna cu ouale, mararul si patrunjelul. Compozitia se pune in prapurul de miel, apoi se da la cuptor. Se lasa la racit. Se aseaza pe un platou felii de drob cu jumatati de rosii.
Aperitivul buzoian se orneaza cu frunze de patrunjel si marar.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii