Aperitive cu carne

Reteta Aperitiv buzoian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru aperitiv buzoian se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Ce pasta obtinuta se umplu jumatati de rosii scobite la mijloc.

ingrediente

Pentru rosii:
   1 kg rosii
   300 g branza
   1 lingura margarina
   1 legatura marar
   sare
   piper
   usturoi
Pentru drob:
   inima
   rinichi
   plamani de miel
   ficat de porc
   3-4 oua
   1 legatura marar
   1 legatura patrunjel
   sare
   piper
   dafin

mod de preparare

Pentru aperitiv buzoian se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Ce pasta obtinuta se umplu jumatati de rosii scobite la mijloc. Se fierb inima, rinichii si plamanii. Se taie cuburi. Se adauga condimentele. Se pune ficatul de porc crud, dat prin masina de tocat, impreuna cu ouale, mararul si patrunjelul. Compozitia se pune in prapurul de miel, apoi se da la cuptor. Se lasa la racit. Se aseaza pe un platou felii de drob cu jumatati de rosii.




Aperitivul buzoian se orneaza cu frunze de patrunjel si marar.


Incearca si Rulouri de porc cu susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv buzoian" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.