Aperitivul Sunca de pui este un aperitiv deosebit cu piept de pui, o reteta de aperitiv potrivit pentru orice masa de sarbatoare.
Este un aperitiv gustos, preparat in bucatarie.
Intr-un vas amestecam apa, vinul si sosul soia, adaugam in lichid condimentele si dafinul.
In aceasta marinada asezam pieptul de pui si il tinem la rece cateva ore (eu l-am tinut peste noapte in aceasta marinada ).
Dupa ce a stat in marinada,pieptul de pui il scoatem din marinada,il rulam cat mai strans si il legam cu sfoara alimentara sau ata.
Asezam pieptul de pui intr-o tavita pe masura, pe care o acoperim cu folie de aluminiu.
Introducem tavita la cuptor pentru 30 de minute, apoi inlaturam folia de pe tavita si mai lasam la cuptor 30 de minute.
Dupa ce s-a copt,scoatem tavita din cuptor si lasam 15 minute sa se raceasca carnea, apoi inlaturam ata din jurul pieptului cu atentie si putem felia.
Setand timpul cu ajutorul butonului Preset Timer si Cooking Time al noul Philips Multicooker, reteta Sunca de pui as prepara-o mai repede si as economisi timp pentru prepararea altor retete !
Se aseaza feliile de sunca pe un platou cu aperitive alaturi de branzeturi si legume.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii