Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga apoi oul, piperul pisat s
Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga apoi oul, piperul pisat si se potriveste la gust de sare. Se amesteca bine si se imparte in bucati potrivite, care se tavalesc prin faina, se rotunjesc in palme si se pun la prajit in ulei bine incins. Se las ala prajit, pe toate partile. Pentru sos, se spala ciupercile, in mai multe ape si se taie in felii subtiri. Ceapa se pune la calit, apoi se adauga ciupercile, faina si se stinge totul cu vin si cu apa calda. Se mai adauga patrunjel tocat, piper pisat si sare dupa gust, iar la final smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
Chiftelele se servesc impreuna cu sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Chiftele Placinta de dovleac Piftie de curcan
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii