Aperitive cu carne

Chiftelute grecesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii s

ingrediente

   200 g piine veche de o zi
   o ceapa
   500 g carne tocata
   3 oua
   patrunjel tocat
   700 g cartofi
   250 g rosii mici
   5 linguri unt
   2 linguri ulei
   cimbru

mod de preparare

Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii se curata si se rad. Se amesteca cu un ou si o lingura cu virf de faina alba, se condimenteaza si se plamadesc chiftelute mici ,ce se coc pina devin aurii. Chiftelutele din carne se pun peste cele din cartofi. Se orneaza cu rosii si cimbru.
Se servesc pe un platou, asezate peste frunze de salata.
Incearca si Chec aperitiv
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute grecesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite