Aperitive cu carne

Reteta Ciuperci umplute cu creier

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat c

ingrediente

   500 g ciuperci
   150 g creier fiert
   4 linguri sos alb
   50-80 g unt
   1 lingura pesmet
   1 lingura cascaval ras
   1 lamiie
   sare
   piper

mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat cu sosul alb, care trebuie sa fie destul degros. Intr-o tava unsa
cu unt, se asaza palariile ciupercilor umplute, se presara cu pesmet si cascaval ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor sa se gratineze.

Se servesc calde sau reci, cu zeama de lamiie
Incearca si Degetele din ficatel si slaninuta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu creier" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.