Aperitive cu carne

Reteta Cornuri picante

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
lissa postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera s

ingrediente

   500g faina
   1 ou
   1 cub drojdie
   250 ml lapte
   100g branza sarata
   piper
   carnati picanti

mod de preparare




Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera si se lasa la crescut. Carnatii picanti daca sunt cruzi se prajesc. Cand e gata dospit aluatul se imparte in trei, se intinde cate o foaie, se imparte si se pun bucati de carnat.


Se ruleaza cornulet. Se ung cu ou si se dau la cuptor la foc mic 40 minute.
Se servesc ca si aperitiv ori gustare.


Alte retete recomandate:
Incearca si Lipii cu pui si guacamole
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri picante" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.