Aperitive cu carne

Reteta Crenvusti de pui

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 25m 
momo121 postat de
Postat pe: 04-04-2019
Adaugă în cartea de bucate
Aveam adunat piept de pui la congelator si am zis sa fac ceva diferit si m-am gandit la crenvusti...au iesit super buni, consistenti si fara E-uri! ;)
O reteta usoara, care se poate manca in orice ora a zilei!

ingrediente

2 portii

   500 g piept de pui
   100 ml lapte
   50 g unt la temperatura camerei
   1 ou
   sare
   piper
   oregano
   cimbru

mod de preparare

Tocam pieptul de pui la masina de tocat sau, daca aveti un robot de bucatarie, punem acolo toate ingredientele si condimentam dupa gust. Mixam pana obtinem o pasta omogena.

Cu ajutorul foliei alimentare formam rulouri ( pe o bucata de folie punem cca 2 linguri din compozitie si rulam usor, strangem la capete si legam cu ata). Procedam asa pana terminam.

Mie mi-au iesit 9 crenvusti.

Intr-o oala incapatoare punem apa si o punem pe aragaz, iar cand a inceput sa fiarba, adaugam crenvustii si ii lasam la foc mediu 15-20 minute.

Cand sunt gata, ii scoatem, ii lasam sa se raceasca complet, apoi indepartam folia si ii rumenim pe toate partile intr-o tigaie grill cu 2-3 picaturi de ulei.

Se pot servi alaturi de o garnitura, o salata sau sosurile preferate!

Pofta buna!
Incearca si Pachetele cu carne tocata
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.