Aperitive cu carne

Reteta Drob de miel (special de Paste)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se ad

ingrediente

   maruntaiele de la un miel
   2 cepe mari
   2 oua
   1 lingura verdeata tocata
   1 lingura cozi de ceapa verde tocate
   sare
   piper
   2 linguri ulei
   1 felie piine alba
   1 prapur

mod de preparare

Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat in asa fel ca sa acopere fundul, laturile cratitei si sa se reverse peste ele. Se asaza tocatura, se acopera marginile prapurului si se coace la cuptor. Cind este gata, se rastoarna pe farfurie.
Se serveste cu salata verde.
Incearca si Crochete din piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel (special de Paste)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.